Urmărește emisiunea live
Angelina Jolie: ”Arăt ca o păpușă Muppet”. Vedeta e complexată de propriul corp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Angelina Jolie, Facebook
Angelina Jolie, Facebook
Cine s-ar fi gândit că una din cele mai frumoase şi mai elegante "doamne" ale Hollywood-ului, celebra Angelina Jolie, ar putea fi vreodată nemulţumită de cum arată? Vedeta a recunoscut, în nenumărate rânduri, că nu-i place ce vede în oglindă.

Vedetele de la Hollywood sunt prezentate ca idealuri de frumusețe ale zilelor noastre. Și asta pe bună dreptate! Pentru că din fața televizorului, vedetele de pe covorul roșu au trăsături angelice și siluete impecabile, bine lucrate în sala de fitness. În realitate, multe dintre ele, mai degrabă, sunt complexate de propriul corp. De pildă, Angelina Jolie se compară cu o „păpușă Muppet‟, iar Jessica Alba crede că are șolduri mari. Și acestea sunt doar o parte dintre vedetele care se consideră a fi „imperfecte‟. 

Sondajele spun că Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe și, datorită acestui lucru, nu ne putem imagina că ar putea fi complexată de aspectul ei fizic. În realitate, ea consideră că arată amuzant atunci când râde: „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟, scrie Brightside

Complexată de buzele cărnoase

Nimeni nu s-ar fi gândit că Angelina Jolie urăşte tocmai ceea ce bărbaţii adoră, iar femeile încearcă prin diverse metode să obţină: buzele cu volum. Buzele pline, care au făcut-o celebră şi care sunt 100% naturale, îi displac profund actriţei, aceasta declarând că uneori are impresia că "faţa îi va fi înghiţită de gura proeminentă".

A făcut dublă masectomie

În 2013, Jolie a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni dezvoltarea unui cancer mamar. Cu toate acestea, niciodată nu s-a plâns în spaţiul public de aspectul ei, după intervenţie. Într-un articol intitulat "Opţiunea mea medicală", publicat în New York Times, actriţa americană a scris că a suferit această operaţie deoarece este purtătoare a unei gene "defectuoase" care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân. Potrivit actriţei, medicii i-au spus că prezintă un risc de 87% să dezvolte cancer mamar şi un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza acestei gene (BRCA1). "Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decât cel de cancer ovarian, iar operaţia este mai complexă”, a mai scris vedeta, precizând că, după această procedură complexă care a durat trei luni, riscul de a dezvolta cancer mamar a scăzut la 5%. Mama Angelinei Jolie a murit de cancer la vârsta de 56 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel