Angela Similea și Mirabela Dauer, dramele NEȘTIUTE. CE au în comun. Povestea cutremurătoare. "Am luat BĂTAIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Angela Similea și Mirabela Dauer sunt două dintre cele mai mari artiste ale țări și care în ciuda dramelor din viața privată, au încântat publicul larg cu cele mai frumoase șlagăre. 

Angela Similea și Mirabela Dauer sunt două dintre cele mai iubite artiste de la noi și au încântat publicul larg ani întregi, cu șlagărele lor care au devenit nemuritoare. Ei bine, puțini sunt cei care le cunosc povestea și știu ce au, de fapt, în comun cele două. 

În primul rând, sunt născute în aceeași zi, pe 9 iulie. Angela Similea în anul 1946, iar Mirabela Dauer în 1947. Iar în al doilea rând, ambele au avut aceeași copilărie dură și aceleși probleme în viața privată, în ceea ce privește abuzul partenerilor.

Povestea Angelei Similea

Angela Similea a avut numeroase probleme. A avut o copilărie lipsită de multe lucruri pe plan financiar și a avut patru căsnicii. Prima cu Andi Constantin, de profesie electrician, a doua cu Sorin Movileanu, chitaristul căruia i-a dăruit un fiu, a treia cu olandezul Jan Hilgen și apoi cu politicianul Victor Surdu. Artista a suferit enorm în a doua, dar și a treia căsnicie și asta pentru că partenerii ei de viață obișnuiau să bea și să-i facă viața un adevărat iad, fiind victima abuzurilor lor. 

Povestea Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer a avut parte de o viață la fel de zbuciumată, alături de un soț abuziv. A fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost la 18 ani, cu Willi Dauer, atunci când și-a dorit să poată ieși din casă la petreceri. În urma mariajului, destul de scurt, artista și-a păstrat numele.

Al doilea bărbat din viața ei a fost fostul regizor de la TVR, Traian Popovici, iar aici a început drama vieții ei, pentru că bărbatul o bătea periodic și mai mult, atunci când s-a ajuns la divorț, bărbatul a susținut că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist, în timp ce se afla la mare pentru un concert. Pentru că a adus martori la proces, a influențat instanța să-i încredințeze lui copilul, în vârstă de doar doi ani, citează playtech.ro

”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu. Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu (n.r. fiul lor). Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el… S-a întors cu fața la perete și a murit”, povestea artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel