Angela Gheorghiu și Cezar Ouatu, noul cuplu din showbiz-ul românesc
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
cezar
cezar

Soprana Angela Gheorghiu (47 de ani) şi Cezar Ouatu (33 de ani) formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Potrivit Click!,  relaţia dintre cei doi artiști ar fi debutat,  în urmă cu un an de zile, departe de privirile indiscrete ale curioşilor.

[caption id="attachment_315041" align="alignnone" width="640"] Foto: ring.ro[/caption]

Conform unor zvonuri, apropierea dintre cei doi s-ar fi produs după ce soprana s-a despărțit de tenorul Roberto Alagna, iar  Angela Gheorghiu a început să-l prezinte pe Cezar apropiaţilor drept noul ei iubit. De asemenea Angela Gheorghiu şi-a exprimat public sprijinul pentru Cezar în competiţia de la Eurovision şi, mai mult, l-a rugat chiar şi pe Andrea Bocelli să facă acelaşi lucru.

Conform Click!, cei doi încă nu şi-au asumat public relaţia deoarece Ouatu încă nu a rupt orice legătură cu fosta iubită, Andreea Petria.

 Pe plan profesional, soprana a fost recompensată cu distincţii precum "La Medaille Vermeille de la Ville de Paris", "Officier de l’Ordre des Arts et Lettres" şi "Chevalier de l’Ordre des Arts et Lettres" din partea Ministerului Culturii din Franţa.

Citește și: Ce replică i-a dat Cezar Ouatu lui CT Popescu – VIDEO

 În 2010 Angelei gheorghiu i-a fost acordată Steaua României, cea mai înaltă decoraţie oferită de Preşedintele României. În octombrie 2012 a primit decoraţia regală "Nihil Sine Deo" din partea Majestăţii Sale, Regele Mihai I.

 Pe plan personal, Angela Gheorghiu a fost măritată de două ori. Ea a fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului şi profesorului Ştefan Gheorghiu şi, după ce a divorţat de acesta, s-a măritat, în 1996, cu tenorul francez Roberto Alagna. Relaţia celor doi a intrat în impas în 2007, iar la începutul acestui an soprana a depus actele de divorţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel