Angajaţii ANSVSA, protest în faţa instituţiei - GALERIE FOTO
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 03 noi 2021, 17:13
WhatsApp
Sindicaliştii şi angajaţii ANSVSA au organizat un protest în faţa instituţiei miercuri.

Acţiunea este organizată de Sindicatul Liber Independent din Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA) şi are loc pe trotuarul din faţa Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). 

Motivul acţiunii este reprezentat de schimbarea managerului şi neadmiterea promovării unui specialist din cadrul institutului, scrie GDS.ro. 

La protest participă câteva zeci de persoane. 

Mihai Ponea, numit vicepreşedinte al ANSVSA la final de octombrie

Mihai Ponea trece de la funcția de director din cadrul ANSVSA la funcția de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

”În data de 27.10.2021, s-a publicat în Monitorul Oficial decizia privind numirea în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a domnului Mihai PONEA. Noul oficial a ocupat funcția de Director general al Direcției Generale Siguranța Alimentelor în cadrul ANSVSA”, se arată într-un comunicat de presă. 

G Ad:

Mihai Ponea îl înlocuieşte în echipa de conducere a instituţiei pe Madălin Claudiu Giurcău, care a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Cine este Mihai Ponea

La jumătatea lunii februarie 2021 Mihai Ponea a devenit director general al Direcției Generale de Siguranța Alimentelor. Acesta s-a ocupat de Programul acțiunilor de supraveghere și control în domeniul siguranței alimentelor, a autorizat sanitar-veterinar unitățile care produc, procesează, depozitează, transportă, distribuie sau comercializează alimente, scrie agrointel.ro.

Funcția pe care a avut-o Mihai Ponea nu a fost singura într-o agenție guvernamentală. În trecut, în perioada guvernului Dacian Cioloș, acesta a mai ocupat timp de șase luni funcția de vicepreședinte ANSVSA. După întoarcerea de la București, o vreme a fost și directorul DSVSA Vaslui, fiind înlocuit de Orzan Sofica Meda, anul trecut, scrie jurnalfm.ro.

Până să preia funcția de director general al Direcției Generale de Siguranța Alimentelor, din cadrul ANSVSA, Mihai Ponea activa ca medic veterinar în piața Traian din Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro