Angajat al unei firme de catering din Râmnicu Vâlcea, tâlhărit în plină stradă. Trei tineri l-au amenințat cu un cuțit și i-au furat toată mâncarea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un bărbat care livra mâncare a fost tâlhărit pe stradă, în Râmnicu Vâlcea. Trei tineri l-au amenințat cu un cuțit și i-au furat alimentele pe care trebuia să le livreze.

Trei tineri cu vârste între 18 şi 14 de ani, care ar fi ameninţat cu un cuţit un livrator al unei firme de catering şi l-ar fi deposedat de pachetul cu alimente, au fost reţinuţi pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

"La data de 29 martie, poliţiştii au reţinut trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, bănuiţi că ar fi deposedat de bunuri, prin acte de violenţă, în cursul nopţii, un bărbat de 43 de ani, în timp ce acesta livra mâncare, la o adresă din municipiu. În fapt, poliţiştii au fost anunţaţi în cursul nopţii, de dispecerul unei firme de catering, cu privire la faptul că unul dintre livratori, în timp ce livra o comandă de 200 de lei, ar fi fost deposedat de alimente, de către trei tineri, fiind ameninţat cu un cuţit" se arată în comunicatul IPJ Vâlcea, citează Agerpres.

Cei trei tineri au fost identificaţi de poliţişti la scurt timp de la sesizarea incidentului, asupra lor fiind găsite şi bunurile reclamate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel