Angajări pe vase de croazieră în 2023. Salariile oferite încep de la 1.400 euro
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 04 dec 2022, 22:50
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Se caută 300 de oameni care vor să lucreze pe nave de croazieră în 2023. Angajatorii vor doar candidaţi cu experienţă în postul pentru care aplică.

O firmă de recrutare caută 300 de oameni calificaţi care vor să lucreze pe vase de croazieră.

Criteriile de eligibilitate pentru posturile vacante sunt experienţa relevantă pentru postul dorit, cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu, seriozitatea şi flexibilitatea.

Iată lista posturilor disponibile şi a salariilor oferite celor calificaţi să le ocupe:

Bucătar şef – peste 2.900 de euro net lunar;

Sous Chef – salariu de aproape 1.700 de euro net lunar;

Barman – salariu de circa 1.500 de euro net;

Bucătari – salarii de la 1.440 de euro net lunar

Recepţioner, maseuri, spălător de vase, ospătari, personal curăţenie ofertaţi cu salarii de circa 1.400 euro net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Românii care culeg ciuperci în Australia pot câştiga chiar şi 6000 de dolari pe lună

Foarte puțină lume știe care este salariul pe care îl poate câștiga un român care culege ciuperci în Australia. Sumele ajung la valori la care cu greu poți ajunge în România. Un producător de ciuperci din Waterloo Corner, din suburbiile de nord ale orașului Adelaide, a lansat pe piață un anunț de angajare care propune o ofertă cât se poate de tentantă. Locul de muncă anunțat este unul sigur pe tot parcursul anului, iar suma este, cu siguranță, de luat în calcul.

Un număr extrem de mare de români pleacă din țară în căutarea unui trai mai bun, însă puțini sunt cei care au curajul de a se aventura în afara Europei. Ei bine, pentru cei care nu se limitează la zona de confort, producătorii de ciuperci din Australia vin cu o ofertă greu de refuzat.

Jobul de culegător de ciuperci este destul de avantajos și de bănos. Nici responsabilitățile nu sunt extrem de dificile, este nevoie de o pereche de mâini descurcărețe, delicate, dar și puternice în același timp. Ciupercile sunt cultivate în camere de creștere cu climă controlată la 18 grade Celsius. Job-ul include culegerea și ambalarea ciupercilor. Noii angajați vor beneficia de 5 săptămâni de instruire intensivă cu formatori dedicați. Buna cunoaștere a limbii engleză nu este obligatorie, însă este ideal cel puțin cunoștințe la nivel mediu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?