Angajări operatori 112. Se organizează concursuri pentru realizarea unei rezerve de personal
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Mikhail Nilov, de la Pexels
Fotografie creată de Mikhail Nilov, de la Pexels
Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) anunță organizarea de concursuri pentru realizarea "unei rezerve de personal pentru asigurarea nevoilor de încadrare cu subofițer operator 112".

"Echipa 112 are nevoie de tine! TU poți fi vocea unui salvator sau șansa unei urgențe, în care poți face secundele să conteze! Te invităm să participi la concursurile pentru ocuparea unor posturi de operator la Serviciul 112, disponibile în județele: Argeș, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Constanța, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Neamț, Satu-Mare, Covasna, Tulcea, Teleorman, Mureș.", anunță STS.

Se lucrează în ture, angajații au asistență medicală gratuită, salariu motivant și oportunități de promovare pe baza competențelor și performanțelor, se subliniază în anunț.

"Poți fi chiar tu unul dintre cei care salvează vieți! Ai oportunitatea să lucrezi cu echipamente de ultimă generație, să beneficiezi de formare profesională continuă și să participi la proiecte cu impact național.

Programul de lucru în ture, asistența medicală gratuită, oportunitățile de promovare pe baza competențelor și performanțelor și salariul motivant sunt câteva dintre beneficiile de care te poți bucura dacă te alături echipei noastre.Te așteptăm alături de noi!",  informează STS.

În anunțurile pentru fiecare județ se precizează că este vorba despre concursuri pentru realizarea "unei rezerve de personal".

Mai multe detalii, aici: https://www.sts.ro/ro/concursuri-in-desfasurare

VEZI ȘI: Angajări Poliția Română 2021, sursă externă. 1.828 de posturi sunt scoase la concurs. Înscrierile, până pe 5 octombrie 

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 1.828 de posturi, dintre care 645 de posturi de ofițeri de poliție, 647 de posturi de agenți de poliție și 536 de posturi de personal contractual.

Pentru posturile de ofițer și agent de poliție, înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Investigații criminale, poliția canină, criminalistică și combaterea criminalității organizate, printre specialitățile cu posturi scoase la concurs 

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile: acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ, informa IGPR zilele trecute, într-un comunicat de presă. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel