Andrzej Duda: Joe Biden va vizita în februarie Europa Centrală, o zonă care se întinde din România până în Estonia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Joe Biden - Andrzej Duda
Joe Biden - Andrzej Duda
Preşedintele polonez Andrzej Duda a declarat că preşedintele SUA Joe Biden va vizita, probabil, Europa Centrală în luna februarie, dar a adăugat că nu ştie ce ţări din regiune va vizita liderul american. 

"Preşedintele va veni, cel mai probabil, în partea noastră din Europa, în februarie", a declarat Duda în timpul unei conferinţe de presă desfăşurată miercuri la Riga.

"Partea noastră de Europa înseamnă Europa Centrală... este vorba despre o zonă care se întinde din România până în Estonia. Ne este foarte greu să spunem, în detaliu, unde va veni preşedintele, nu avem astfel de informaţii", scrie Reuters.

VEZI și - Biden spune că SUA nu vor furniza avioane F-16 Ucrainei

Președintele Joe Biden a declarat marţi că 'va discuta' cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski despre cererile sale de asistenţă militară suplimentară, dar SUA nu vor furniza avioane F-16 Ucrainei, relatează France Presse.

'Vom vorbi', a spus el unui grup de jurnalişti la Casa Albă, după ce a fost întrebat despre cererile preşedintelui ucrainean, în special avioane de luptă şi rachete cu rază lungă de acţiune. Joe Biden a exclus luni furnizarea de avioane americane Ucrainei. Vezi continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel