România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 aug 2019 / 17:37
Andrei Sulugiuc, noul Godină, se plânge de ”ura pe oameni în uniformă” după cazul Caracal
ANDREI SULUGIUC / Foto Facebook
Andrei Sulugiuc, poliţist la DGPMB și autorul cărții „Codice. Suspect din oficiu”, a scris pe blogul său despre ura îndreptată către oamenii în uniformă.

Andrei Sulugiuc este polițist şi „pierd timpul liber ca un poliţist. Probleme multe, dar m-am prins târziu. Altfel, am scris o carte, se numeşte Códice - Suspect din Oficiu”, a precizat acesta pe contul său de Facebook. De asemenea, are și un blog, unde, recent, a scris și despre ușurința cu care unele persoane își direcționează „ura pe oameni în uniformă”. A adus în discuţie subiectul deoarece a observat „destulă ură generată în această direcţie chiar şi de către oameni foarte inteligenţi”.

„Vine aşa teoria: Poliţiştii sunt proşti, inculţi, incompetenţi. Mass media a tunat continuu retorici parţial sau de-a-ntregul false. Poliţia, poliţia, poliţia. Şi oamenii văd oameni în uniformă. Mă văd şi pe mine, sunt în uniformă, mă-njură, se comportă ostentativ. Acum vreo săptămână, o doamnă mi-a comunicat un ultimatum: Aveţi 30 de minute să rezolvaţi! Oamenii speculează presiunea. E tentant. Şi decât să-njure televizorul când apare cine trebuie, mai bine mă înjură pe mine. Un ciurli burli care abia aşteaptă ziua de salariu ca activitate principală în viaţă”, a scris el pe blogul andreisulugiuc.ro.

„Oamenii normali trebuie să înţeleagă că ţinta e sus”, a continuat Andrei Sulugiuc. „Că lucrurile nu se vor schimba niciodată câtă vreme noi ne vom lăsa dezbinaţi. Adică şi bătuţi, violaţi, sechestraţi, şi cu banii luaţi. Presiunea pe care o exercită opinia publică de pe urma acestor valuri de ostilitate vizavi de poliţişti de după Caracal este specială. Aş fi spus infernală, dar sigur s-ar fi trezit careva să zică că mă plâng, că numa' pretenţii, că huooo, băăă, pensie specială, huoooo!”, a mai scris pe blog Andrei Sulugiuc.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro