Andrei Roșu, primul român care a terminat cursa Enduroman Arch to Arc. În 13 ani, doar 21 de oameni au terminat cursa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cori Grămescu, instructor de pilates și nutriționist, scrie, pe pagina sa de Facebook, că Andrei Roșu a terminat cursa Enduroman Arch to Arc. Este primul român care a terminat această cursă, care, în 13 ani, a fost dusă până la sfârșit de doar 21 de oameni.

"În urmă cu 3 zile, Andrei a plecat în alergare din Londra către Dover, 140 de km, pe care i-a făcut în 18 ore. Au urmat 21 de ore de înot până la Calais unde a încheiat de traversat Canalul Mânecii. Apoi a pedalat 300 de km, timp de 23 de ore, până la Paris, unde a ajuns în urmă cu câteva minute. Andrei e primul român care termină cursa Enduroman Arch to Arc pe care doar 21 de oameni au încheiat-o în 13 ani de când aceasta există. Andrei a alergat pentru bolnavii cu boli incurabile îngrijiți în mod gratuit de Hospice Casa Speranței", a scris Cori Grămescu. 

Persoanele care vor să doneze pentru copiii cu boli incurabile o pot face aici.

"Felicitări, Andrei, pentru călătoria ta minunată, bucuria pe care ne-ai făcut-o și dăruirea cu care ți-ai urmat drumul! Iar pentru noi, restul, să ne încărcăm cu această reușită ca și când ar fi a noastră și să avem încredere că putem orice cu muncă și perseverență", a conchis Cori Grămescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel