Andrei Pavel intervine, după ce Simona Halep a fost ironizată de Serena Williams. "Nu are rost în sport..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Simona Halep. FOTO: DC News
Simona Halep. FOTO: DC News
Andrei Pavel a vorbit despre momentul în care Serena Williams a ironizat-o în mediul online pe Simona Halep, după ce ITIA a dictat o suspendare de 4 ani în dreptul româncei. 

"8 este un număr mai bun”, a scris Serena pe X, fostă Twitter, după ce Simona Halep a fost suspendată din tenis, făcând trimitere la titlul de la Wimbledon pierdut chiar în faţa româncei.

Andrei Pavel a vorbit despre suspendarea primită de Simona Halep, dar şi despre ironia nepotrivită a Serenei. 

"Ce poți să spui? E super trist ce se întâmplă și e de neînțeles. Toate lucrurile care se întâmplă în jurul acestui caz… Mă așteptam să îi dea un an de zile suspendare, după ce au găsit acea substanță, iar acum ar fi jucat. Așa ar fi trebuit să fie.

Cu suspendarea asta de patru ani, chiar nu mai înțelegi nimic și sper să se rezolve cât mai repede. Nu ai informații de care să te legi. Întâi aștepți foarte mult verdictul, iar după aceea îți dau cu lopata în cap. E incredibil de trist.

Eu sper ca Simona Halep să revină pe terenul de tenis și să își termine cariera cum merită, nu în felul acesta. Când aud și pe social media, pe Instagram sau Twitter, Serena să spună asemenea lucruri… Nu mai înțelegi nimic din ce se întâmplă. Când vezi luptele astea online, care nu au niciun rost în sport, e păcat”, a declarat Andrei Pavel, potrivit sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel