Andrei Partoș critică dur show-ul Vocea României: Ipocrizie, demagogie, mecle inexpresive
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 17 oct 2022, 22:06
WhatsApp
Andrei Partoș critică dur show-ul Vocea României: Ipocrizie, demagogie, mecle inexpresive / Foto: Facebook Vocea României
Andrei Partoș critică dur show-ul Vocea României: Ipocrizie, demagogie, mecle inexpresive / Foto: Facebook Vocea României
Andrei Partoș a criticat dur show-ul Vocea României.

Andrei Partoș , realizatorul emisiunii "Psihologul Muzical" de la Radio România Actualități spune că celebra emisiune Vocea României "e obosită, chinuită... greu de înghițit". "Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem", mai spune acesta despre show-ul de la Pro Tv.

"VOCEA ROMÂNIEI? GREU DE ÎNGHIȚIT. Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem. Ba mai mult, o fetiță de 17 ani cântă o piesă Rimes, care e în juriu și o face mai bine ca ”vedeta”, dar care nu se întoarce. Văd zeci de ediții din alte țări cu Vocea.

Cea de la ProTV e obosită, chinuită...greu de înghițit. Muzica pe care o aud, nu spune nimic. Cum adică ai ales o piesă care nu e de voce? Păi concurenții vin direct din stradă și se pun pe cântat? Lipsa competiției teve îi face pe producători să creadă că fac ceva nemaipomenit. No more!

P.S. L-am văzut pe Claudiu Mirică, revenit după 11 ani de absență din țară. A cântat în franceză pentru că trăiește la Paris. Un moment plăcut, ușor patetic. Jurații nu știau franceză. Dar trăiesc intens cu accentul moldovenesc. Claudiu a ajuns în echipa lui Denis (The Motans). Da, îți trebuie curaj pentru a merge la o astfel de emisiune, dar nu pentru că ar fi nivelul ridicat", a scris Andrei Partoș pe pagina sa de Facebook, scrie Ziarul de Iași.

Andra şi Smiley au lansat împreună piesa ”Doar vina ta”

Andra şi Smiley au lansat, joi, prima lor melodie împreună, 'Doar vina ta', o coproducţie Andra Records şi Hahaha Production.

'Este o piesă pe care am compus-o cu dedicaţie pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi şi iată că momentul acesta mult aşteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie şi proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp 'Românii au talent', am lucrat împreună la 'Vocea României' şi la alte producţii şi tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră şi iată că acum apare 'Doar vina ta' care sperăm să cucerească', a declarat Smiley.

'Doar vina ta' este povestea perfectă de dragoste, cu început jucăuş şi neaşteptat, parcurs colorat în nuanţe senzuale şi pecetluire inevitabilă ca familie, a afirmat Andra.

'E despre dragoste şi fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simţi complet atât dimineaţa la cafea, cât şi seara când ajungeţi acasă şi vă uitaţi la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îţi doreşti mai mult de-o viaţă cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. 'Doar vina ta' este o melodie pe care o vei simţi şi asculta şi tu cu nodul în gât şi lacrimi în ochi', mărturiseşte Andra. Versurile şi muzica piesei sunt semnate de Smiley şi Şerban Cazan.

Melodia, lansată pe Youtube, beneficiază şi de un clip. În rolurile principale sunt actorii Ştefan Iancu şi Daria Pentelie, regia este semnată de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurenţiu Militaru. Producţia este semnată de Hahaha Video Production. Vezi continuarea știrii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?