Andrei Duban, schimbare totală după ce a slăbit: Nici nevasta nu mă recunoaște
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andrei Duban a uimit la iUmor. Actorul se simte foarte bine și este de nerecunoscut după ce a slăbit.

Andrei Duban, invitatul special de duminică seară de la iUmor, a urcat pe scenă pregătit să facă show. A început cu o glumă despre un american și un rus, fiecare lăudându-se cu felul în care își tratează conducătorul. Pentru că, prin prisma pandemiei, mulți actori au rămas fără spectacole, Andrei Duban a spus că și-a găsit un job la grădina zoologică a unui prieten. S-a îmbrăcat într-un costum de gorilă și făcea poze cu copiii. Acolo s-a întâlnit și cu Mihai Bendeac, care era în costum de leu.

Andrei Duban a venit pregătit și cu o glumă la adresa lui Florin Dumitrescu, legată de gătit. Următoarea poantă a fost despre un bărbat care încerca să își facă soția să fie mai intrigată și să își dorească să petreacă mai mult timp cu el. Și-a încheiat numărul cu un monolog despre prostie.

„Andrei Duban chiar este omul care are acest talent de a spune bancuri. Este foarte talentat! A și slăbit”, a spus, ulterior, Florin Dumitrescu.

„Eu trebuie să recunosc că te-am văzut pe hol, înainte să intri, și nu te-am recunoscut”, i-a zis Ilona Brezoina. „Nu ești singura! Mi se întâmplă și acasă. Nici nevasta nu mă recunoaște”, a spus Andrei Duban.

2. -imagine fara descriere- (andrei_duban_iumor_64357700.jpg)

Anul trecut, Andrei Duban și soția sa au fost invitați în platoul emisiunii „Teo Show”, unde actorul a spus cum se simte după operația de micșorare a stomacului. Acesta ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. În prima lună de la operație, Andrei Duban a slăbit 13 kilograme. Actorul nu mai poate să mănânce la fel ca înainte, iar porțiile sale de mâncare sunt acum semnificativ reduse. „Trigliceridele urlau, iar doctorul a spus: Cum de nu îți crapă ceva în tine?! Luam și pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viață. (…) Acum analizele sunt bune”, a declarat Andrei Duban la „Teo Show”. Actorul a spus că motivul pentru care a decis să facă această operație a fost din punct de vedere medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel