Andrei Caramitru, trist că protestatarii din Piața Victoriei au intrat în PNL: Sper că a meritat
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Andrei Caramitru, USR, se plânge pe Facebook că unii dintre protestatarii din Piața Victoriei sunt acum în PNL. 

”Ma întristează zilele astea un lucru. Aveam multi prieteni in Piața Victoriei. Oameni buni care au luptat cu noi împreună.
Acum - câțiva dintre ei au ales calea ușoară. Functii și pozitii. Repede. In PNL sau in jurul lor. Și acum - sunt pe baricade și spumega contra USR-ului. Nu înțeleg ce le-am făcut așa de rău ( am cerut doar fără penali - știți voi - chestia pentru am luptat împreună). Și nu înțeleg cum se simt ei acum - când debitează fix ce spune si Antena 3, și Gușă și Andronic și PSD. Exact același punctaj.

Cum e posibil așa ceva fraților? Voi nu vă dați seama ca acum sunteți fix lângă ăia cu care luptam împreună? Așa de repede? Nu vă e rușine? Va puteți privi in oglindă? Și lăsați-ma cu "interesul national". Mai degrabă recunoașteți ca va bateți pentru un mic "interes personal".

Trist. Foarte trist. Dar așa se vede și caracterul omului până la urmă. Și se separă apele. Sper să vă bucurați cu banii din salarii și sinecuri. Sper că a meritat.” a scris Andrei Caramitru, pe Facebook. 

Unii protestatari din Piața Victoriei erau înscriși în partidul lui Sebastian Burduja, PACT, care a fuzionat cu PNL. Acum Sebastian Burduja este liderul PNL Sector 1. Și alți protestatari cunoscuți din Piața Victoriei sunt acum în PNL, în urma fuziunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel