Andrei Caramitru atacă Guvernul PNL-USR-PLUS: "Jaf absolut. Praf, praf, băieţi! Poate dărâma Guvernul"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Andrei Caramitru face PRAF Guvernul Cîţu. "V-am votat, dar sunteţi tot vai de capul vostru"
Andrei Caramitru face PRAF Guvernul Cîţu. "V-am votat, dar sunteţi tot vai de capul vostru"
Andrei Caramitru, fost consilier al copreşedintelui USR-PLUS Dan Barna, atacă dur Guvernul Cîţu, după problemele la platforma de programare la vaccinarea împotriva COVID-19. 

"Jaf absolut platforma asta. E cea mai mare dezorganizare și bătaie de joc. Peste 1-2 zile va ieși un scandal colosal. Veți vedea ca toți din sectorul public s-au putut înscrie plus câțiva medici de familie smecheri au pus oameni acolo. Platforma merge înțeleg pentru persoane juridice. Restul - ciuciu.

Asta e o chestie care poate dărâma guvernul. Praf praf băieți. Praf. V-am votat, dar tot sunteți vai de capul vostru praf sunteți.", a scris Andrei Caramitru pe Facebook, după ce platforma de programare la vaccinarea împotriva COVID-19 a picat la câteva momente după deschiderea oficială. 

Cum a reuşit până la urmă să intre pe platformă

"Ps: din 20 de oameni cu care lucrez, IT-isti de top in buc, nici măcar unul nu a reușit sa își înscrie vreun părinte in platforma și toți se chinuie de la 3pm. Jaf

Pss: am reusit in final printr-un mega hack. Locuri undeva prin Ilfov unde mai erau câteva, folosind browser-ul Opera (de pe Chrome sau Safari a fost imposibil). După ore de chin. Great.", a concluzionat Caramitru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel