Data publicării:

Andrei Caramitru a revenit pe Facebook după două luni în care a fost blocat: Asta se întâmplă DOAR când vorbesc despre Austria sau OMV

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Andrei Caramitru a revenit cu o postare pe Facebook în care scrie că a fost blocat vreme de două luni, dar și cum a funcționat această reducere a sa la tăcere în spațiul social media. 

”Oho mi s-a deblocat contul Facebook după aproape două luni. Cum funcționează schema de blocare: - valuri de troli coordonate raportează concomitent o postare sau un comentariu, inclusiv vechi (de multe luni de zile) până algoritmul face poc și te blochează - după - stau și așteaptă. Cu 2-3 zile înainte de perioada de 30 de zile, raportează în valuri alte postări vechi. Până face algoritmul poc și se cumulează iar 30 de zile.

Știti ce e foarte interesant? Asta se întâmplă în ultima vreme DOAR când vorbesc despre Austria sau OMV. Acolo e buba care doare.

Voi fi iar blocat în maxim 15 zile aici. Oricum sunt pe twitter care e mult superior, măcar acolo citești chestii care te învață și chestii noi - aici nivelul e că se ceartă Godină cu Recorder dacă un polițist din Oradea a scuipat pe cineva sau nu.

Oricum, mai scriu și pe aici dar platforma mea principală e twitter. Doar ca să știți. Și la troli și ăia care îi plătesc - un mare sictir. Ps: oricum OMV și Raiffeisen o să fie dați afară din Ro, și oricum Austria e în faliment economic. Deci pot urla, se pot oftica, nu contează deloc” scrie Andrei Caramitru, pe Facebook. 

Ultima postare a lui Andrei Caramitru fusese publicată în data de 4 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel