Andrei Caramitru a descoperit ”Degeaba” al lui Tudor Gheorghe. Victor Ciutacu: Proștii solemni și foarte haștagieni...
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un scandal artificial în care este implicat Tudor Gheorghe a izbucnit în mediul online, unul târziu, generat de cei care abia astăzi i-au descoperit muzica cu un mesaj dur. 

Andrei Caramitru a descoperit ”Degeaba” și s-a gândit să-i dea lecții lui Tudor Gheorghe, pe care-l acuză de propagandă „pro-comunism” și Ceaușescu. 

Iată ce scrie Andrei Caramitru: 

”Înțeleg ca Tudor Gheorghe - un cântăreț altfel foarte talentat - face propaganda pro-comunism și Ceaușescu. Cică au trecut 30 de ani degeaba.
Stimate domn cu ghitară și mustață, uite cum sta treaba:
- e mai bine acum pentru că avem ce mânca
- e mai bine acum pentru că nu e frig in case și e lumină pe străzi noaptea
- e mai bine acum pentru că putem vizita și lucra în alte țări. Nu mai suntem închiși ermetic aici ca intr-o pușcărie
- e mai bine acum pentru ca suntem liberi sa vorbim și sa votăm. Să protestăm dacă vrem. Să cerem politicienilor să și facă ceva pentru noi.
- e mai bine acum pentru ca putem lucra la firme private și - dacă nu ne convine - putem schimba locul de muncă sau sa începem o afacere. Nu suntem obligați sa lucram toată viața la uzina IMGB de exemplu sau la CAP-ul sătesc
- e mai bine acum pentru ca putem asculta orice muzica, vedea orice film, citi orice carte. Nu doar ce ne dă tătuca ca propagandă.
E mai bine și pentru tine domnule cu mustață și ghitară. Că faci bani frumoși din spectacolele tale nu? Ai un fel de afacere a ta, care merge foarte bine. Și înțeleg ca îți place sa mergi in vacante in străinătate.
Multi ticăloși și ipocriti in țara asta...”. 

Reacția lui Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la acest ”scandal artificial” izvorât din surse necunoscute și a scris pe Facebook: 

”Proștii solemni și foarte hashtagieni în care urlă tardiv spiritul revoluționar și care se înjură în lipsa cu Tudor Gheorghe pe tema spectacolului "Degeaba" sunt ca românul care se ceartă în banc cu ungurul, dupa 400 de ani, pe descăpățânarea lui Mihai Viteazu. Eu am făcut emisiuni pe tema asta de pe vremea când eram la Antena 3 și, sigur, n-am inventat apa caldă de la bloc”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel