Andreea Sava, elementul cheie în dietele alimentare
Ești obișnuit să sari peste micul dejun, iar masa de prânz este cea mai importantă masă din zi pentru tine? Poblema este că, spre deosebire de dimineața când sunteți acasă sau seara când ați terminat programul de lucru și puteți mânca acasă sau la restaurant, prânzul vă prinde la locul de muncă ceea ce complică puțin lucrurile.
Iată câteva variante pentru masa de prânz gândite de profesorul Mencinicopschi și prezentate de Andreea Sava, de la Antena 3, pe blogul ei.
Varianta 1 – Sandviș cu pâine de secară, cașcaval de capră și frunze de salată.
Catering sau restaurant
Varianta 2 – Supă sau ciorbă de legume
Varianta 3 – Paste simple cu sos de roșii
Varianta 4 – Pește la grătar cu legume
Varianta 5 – Salată grecească
Pachet de acasă
Varianta 6 – Un iaurt mare degresat sau din lapte de capră cu crackerși din semințe sau făină integrală
Varianta 7 – Urdă sau brânză degresată sau din lapte de capră cu salată mixtă cu lămâie și ulei de măsline sau legume simple gen roșii, ridichi sau ardei gras.
Mai multe detalii, AICI.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News