Data publicării:

Andreea Sava, elementul cheie în dietele alimentare

Autor: Bianca Ştefan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Ești obișnuit să sari peste micul dejun, iar masa de prânz este cea mai importantă masă din zi pentru tine? Poblema este că, spre deosebire de dimineața când sunteți acasă sau seara când ați terminat programul de lucru și puteți mânca acasă sau la restaurant, prânzul vă prinde la locul de muncă ceea ce complică puțin lucrurile. 

Iată câteva variante pentru masa de prânz gândite de profesorul Mencinicopschi și prezentate de Andreea Sava, de la Antena 3, pe blogul ei. 
Varianta 1 – Sandviș cu pâine de secară, cașcaval de capră și frunze de salată.
Catering sau restaurant

Varianta 2 – Supă sau ciorbă de legume

Varianta 3 – Paste simple cu sos de roșii

Varianta 4 – Pește la grătar cu legume

Varianta 5 – Salată grecească

Pachet de acasă

Varianta 6 – Un iaurt mare degresat sau din lapte de capră cu crackerși din semințe sau făină integrală

Varianta 7 – Urdă sau brânză degresată sau din lapte de capră cu salată mixtă cu lămâie și ulei de măsline sau legume simple gen roșii, ridichi sau ardei gras.

Mai multe detalii, AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel