Andreea Sava: Ce poți să mănânci la prânz. Listă cu variante
Masa de prânz este foarte importantă pentru că te găsești în momentul zilei cu cea mai mare activitate și ai nevoie de energie, precizează Andreea Sava într-o postare pe blogul personal.
"Restricții nu prea sunt, fiind una dintre mesele din timpul zilei deci aveți suficientă activitate pentru consuma caloriile, indiferent dacă vin din carbohidrați, grăsimi sau proteine. Important este să respecte regulile de combinare.
Ca să nu vă opriți direct la automatul cu biscuiți sau la chioșc pentru chipsuri, iată câteva variante, gândite de profesorul Mencinicopschi, pentru masa de prânz", arată jurnalista.
Sandviș
Varianta 1 – Sandviș cu pâine de secară, cașcaval de capră și frunze de salată.
Catering sau restaurant
Varianta 2 – Supă sau ciorbă de legume
Varianta 3 – Paste simple cu sos de roșii
[citeste si]
Varianta 4 – Pește la grătar cu legume
Varianta 5 – Salată grecească
Citiți continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News