Andreea Sava: Ce greșeli faci când mănânci fructe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fructe
fructe
Andreea Sava a vorbit despre cele mai mari și frecvente greșeli când mâncăm fructe.

”În teorie fructele sunt foarte bune pentru sănătate și siluetă. În practică, însă, foarte multe persoane se plâng că se îngrașă de la ele ceea ce, în multe cazuri, este chiar foarte adevărat. Asta fiindcă, din păcate, ele nu sunt mâncate corect. Chiar dacă sunt surse de vitamine și minerale, sunt și sursă de fructoză, adică zahăr, plus că cele mai multe îngreunează digestia. Deci nu, nu pot fi mâncate oricând și oricum”, a scris jurnalista pe blog.

Așadar iată cele mai mari 8 greșeli ale consumului de fructe:

1. Mâncate în momente nepotrivite

Cum spuneam, fructele conțin zahăr plus că sunt destul de greu de digerat, în general. Așa că este recomandat să fie mâncate în prima parte a zilei, ca mai toți carbohidrații. Excepție fac fructele roșii pe care le puteți mânca și seara. Sunt adevărate minuni ale naturii.

2. Combinate nepotrivit

Am mai spus că mai ales alimentele de bază, cele lăsate de Dumnezeu, foarte rar îngrașă ele în sine ci faptul că sunt combinate nepotrivit. Fructele, așa cum spuneam, îngreunează digestia. Din acest motiv, pe lângă regula mâncatului în prima parte a zilei, mai intervine și cea de a fi consumate ca masă separată, la distanță de 2 ore de oricare alta. Citiți continuarea pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel