Data publicării:

Andreea Paul este susținută în continuare de PDL Satu Mare

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
andreea paul
andreea paul

Conducerea  PDL Satu Mare își reafirmă sprijinul pentru deputatul Andreea Paul, după ce  senatorul Valer Marian a afirmat că ar exista o solicitare din partea  unor membri ai Partidului Democrat Liberal de a cere demisia deputatei Andreea Paul din toate funcțiile politice pe care le deține, deoarece îl susține pe Vasile Blaga la președinția partidului.

 Presedintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, precizează, că Valer Marian, președinte în exercitiu al PSD Satu Mare, nu este nici chemat nici îndreptățit în niciun mod să exprime punctele de vedere ale Organizației PDL Satu Mare. În acest sens, organizația PDL Satu Mare a transmis un comunicat pe care îl reluăm integral

"În legătură cu anumite alegații apărute în mass-media locală privitoare la o presupusă solicitare de retragere a încrederii politice pentru deputata Andreea Paul, conducerea Organizației Județene Satu Mare a PDL vă aduce la cunoștință următoarele:

 1. Dl. senator Valer Marian, președinte în exercițiu al PSD Satu Mare, nu este nici chemat nici îndreptățit în nici un mod să exprime punctele de vedere ale Organizației PDL Satu Mare sau ale structurilor sale constitutive. În ceea ce ne privește, îl invităm să se preocupe mai degrabă de problemele, tensiunile și lupta pentru putere din interiorul filialei pe care (încă) o reprezintă.

 2. În chip similar, (încă) membrul PDL Satu Mare, Florin Gal, nu are vreo misiune de purtător de cuvânt, nici al filialei, nici al organizației de femei din cadrul filialei Satu Mare sau al unui grup imaginar de „doamne și domnișoare”, presupuse membre și simpatizante ale partidului. Ar fi de preferat, în propriul său interes, ca susnumitul să se concentreze pe problemele pe care le are cu legea penală.

 3. Filiala PDL Satu Mare își reafirmă pe această cale încrederea și sprijinul pentru deputata de Satu Mare, Andreea Paul, care are o prestație deosebită în ceea ce privește reprezentarea intereselor județului și a zonei în care a candidat și care beneficiază de toate calitățile și premisele unui om politic de anvergură. Atacurile sistematice la care este supusă nu reprezintă decât dovada cea mai elocventă în acest sens.

 Satu Mare 22.03.2013

 Președinte PDL Satu Mare

 Petre Mureșan"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel