Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. se despart
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
andreea_marin_stefan_banica dc
andreea_marin_stefan_banica dc

Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunțat, joi seara, printr-un mesaj postat pe conturile lor de Facebook, că au decis să se despartă.

"Dragii noștri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreuna și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea si Ștefan Banică", este mesajul celor doi, postat pe paginile lor de Facebook.

Citește și: Ce scandaluri au măcinat cuplul Andreea Marin-Ștefan Bănică

Cei doi s-au căsătorit la începutul anului 2006, în timpul unei călătorii în Statele Unite ale Americii. Ambii își începeau atunci cea de-a doua căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel