Data publicării:

Andreea Marin, poză rară cu fiica ei, Violeta. Adelina Pestrițu: Wow!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Surpriză pentru fanii celebrei Andreea Marin, după ce vedeta a postat fotografii în care apare fiica sa, în vârstă de 13 ani.

Andreea Marin a publicat, pe pagina sa oficială de Instagram, spre marea bucurie a fanilor, două imagini cu fiica sa, Violeta. Fotografiile au adunat numeroase like-uri și comentarii.

Tânăra a fermecat oamenii din mediul online cu frumusețea ei și culoarea ochilor, care îi scoate în evidență chipul angelic.

„Fericirea mea are chipul ei", este mesajul ce însoțește cele două fotografii cu Violeta.

„Wow! Ce a crescut! Să fie fericită și sănătoasă”, i-a scris Adelina Pestrițu.

Iată imaginile publicate de Andreea Marin pe Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a mărturisit Andreea Marin într-o emisiune tv.

Pentru Andreea Marin nu există „nu se poate", iar acest lucru s-a observat destul de clar din faptul că, oricâte lovituri a primit de la viață, nu s-a lăsat învinsă niciodată. Dezamăgită de multe ori pe plan sentimental, vedeta a găsit mereu puterea de a o lua de la capăt.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai populare și iubite cupluri din showbizul românesc. După o căsnicie de șapte ani, cei doi artiști au decis să urmeze drumuri separate în viață.

VEZI ȘI: Noi imagini de la nunta lui Dani Oțil. ”Accept toate răutățile!” Și Răzvan Simion are un mesaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel