Data actualizării:
Data publicării:

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, ajutor pentru românii din Israel. "O mamă care era lângă el, în aeroport, a cerut să vorbească puțin cu mine"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Marin
Sursa foto: Facebook Andreea Marin
Andreea Marin a vorbit despre plecarea iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, în Israel.

Adrian Brâncoveanu, diplomat, a plecat de urgență în Israel pentru a le oferi sprijin românilor prinși în mijlocul crizei, iar Andreea Marin nu și-a putut ascunde mândria.

"Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România.

Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi. O mamă, aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile - avea copiii mici alături - și că ne mulțumește - eu neavând niciun merit -, și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă sănătoși.

Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el", a spus Andreea Marin pentru viva.ro.

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în anul 1985 în orașul Focșani din județul Vrancea și provine dintr-o familie înstărită, care deține mai multe proprietăți în România, scrie kanald.ro. În trecut, a fost consul la Tripoli, în Libia ,și a locuit o perioadă în Tunisia. În prezent, este diplomat și lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În trecut, a fost referent principal în cadrul MAE și viceconsul la Damasc.

Vezi și:  Israelul invadează Gaza! Ordinul de invazie se scrie în aceste momente - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel