Andreea Marin, despre viitorul fiicei sale: Este prea devreme să vorbim despre o decizie fermă. Mă impresionează retorica ei
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Marin
Sursa foto: Facebook Andreea Marin
Andreea Marrin a vorbit despre viitorul profesional al fiicei sale, Violeta.

"Este prea devreme să vorbim despre o decizie fermă în privința viitorului ei profesional, are doar 14 ani, are timp să învețe, să afle ce i-ar plăcea cu adevărat, ce o pasionează… Să nu uităm că eu credeam că voi deveni informatician, eram deja în anul întâi de facultate când viața mea s-a schimbat și am virat spre televiziune. Deci aveam 18 spre 19 ani. Este devreme. Acum, îi place Teatrul foarte mult, dar o atrage și Dreptul. Însă e foarte bună, la școală, la toate. Scrie cu un talent special. Vom vedea, are libertatea de a alege ce îi place. O susțin", a spus Andreea Marin pentru viva.ro.

"E creativă, iubesc să-i citesc scrierile în limba engleză, are un talent special, ar putea deveni scenaristă sau scriitoare, dar va trebui să simtă ea însăși această chemare, nu pentru că îi spun eu. Pictează, face portrete și schițe minunate, are o viziune aparte asupra artei. Iubește teatrul. Dar cel mai mult mă impresionează retorica ei, talentul de a face față dezbaterilor, precum și felul în care înțelege istoria. Eu o învățam pe de rost la școală, ea înțelege fenomenele ce țin de diferite perioade ale istoriei, de parcă ar fi trăit în acele vremuri. Am încredere că va face bine orice va alege pe viitor", a mai spus vedeta tv despre fiica ei.

Citește și:

Andreea Marin, dacă fiica ei și-ar dori operații estetice: Am avea o discuție foarte serioasă

Fosta prezentatoare TV a declarat ca deși inițial își va dori să aibă o discuție cu Violeta, răspunsul ei va rămâne de nezdruncinat, întrucât nu își dorește nici pentru ea astfel de intervenții.

"Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu.Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Andreea Marin, despre o posibilă sarcină

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Andreea Marin a mărturisit că și-ar mai dori încă un copil.

"Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.", a spus Andreea Marin.

"Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu că 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(...)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (...) Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gândesc mai mult să fie bine în trei, sau cine știe, că îmi doresc sa devin din nou mamă. (...) Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mențin tânără, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mamă tânără. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj.", a continuat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel