Andreea Marin a plâns la un eveniment. Să fie Bănică motivul?
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp

Andreea Marin  nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile seara trecută şi a cedat emoţional la un eveniment caritabil, la care au participat vedete autohtone. 

Andreea Marin a fost impresionată de poveştile copiilor bolnavi de SIDA din Africa, pentru care s-au strâns donaţii. Cei prezenţi însă şi-au dat coate şi au şuşotit că lacrimile ei sunt cauzate de ruptura de Ştefan Bănică, scrie Click.

Andreea a răspuns prompt invitaţiei la un eveniment organizat în scop nobil la Palatul Parlamentului. A fost gazda strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA din Africa.

 Asaltată de jurnalişti, Andreea a încercat să păsereze o aparenţă zâmbitoare şi sigură pe sine. Totuşi, tensiunea ultimelor zile şi-a spus cuvântul, iar Zânei i-au dat lacrimile. Aparent, a fost impresionată de poveştile micuţilor pe care îi ajuta. Mulţi dintre cei prezenţi, însă, s-au întrebat dacă nu cumva vedeta suferă din cauza separării de Ştefan Bănică jr.

 Andreea Marin nu a evitat întrebările despre cel mai mediatizat eveniment din viaţa ei, divorţul de Ştefan. "Dacă convingerile tale nu mai coincid cu ale celuilalt, asta nu e o dramă. Eu ce am în guşă am şi în căpuşă", a explicat vedeta cum a ajuns la soluţia separării. Vedeta e sigură că nici ea, nici Ştefan nu-şi vor schimba decizia. "Ne-am împăcat cu gândul. Nu mai există cale de întoarcere."

Întrebată dacă are un portret al bărbatului ideal în minte, Andreea a declarat: "Încă nu l-am găsit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel