Andreea Marin a călcat strâmb! „Am crezut că e o joacă”
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
Andreea Marin trece prin momente grele după ce la sala de sport a suferit un accident la gleznă. Din cauza faptului că nu s-a încălzit suficient înainte, vedeta a călcat strâmb și piciorul stâng i-a cedat. Andreea Marin s-a chinuit cu piciorul o săptămână, apoi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
Andreea Marin are un program extrem de încărcat și vrea să facă toul perfect. Chiar dacă reușește în general, ultima perioadă a fost se pare una cu ghinion pentru vedetă. De Valentines Day, Andreea a ajuns la spital, unde medicii i-au interzis să mai facă sport o perioadă.
 
„Este un moment din seria „graba strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”. În loc să îmi încep ziua la sala de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de Dr. Daniel Vîlcioiu și Kinetoterapeut Adriana Serban care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă. Nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi. Apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelușul schiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri... uite-așa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul”, a spus Andreea Marin despre incident.

Andreea Marin: „Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare!”

 
Următoarea perioadă va fi dificilă pentru Andreea Marin. „Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare!. Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept sa ma întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa!”, a mai spus diva.
 
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel