Andreea Mantea pleacă de la 'Mireasă pentru fiul meu'. Revine Mirela Boureanu Vaida
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mirela Boureanu Vaida revine la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" începând cu 18 mai, când va avea şi prima emisie live, o emisie pe care toţi telespectatorii o aşteaptă.

Deşi este actriţă la Teatrul de Revistă "Constantin Tanase" şi este prezentă pe micile ecrane de mai mulţi ani, Mirela Boureanu Vaida a cunoscut succesul odată cu producţia "Mireasă pentru fiul meu". Succesul ei se datorează şi faptului că tânăra mămică este deţinătoarea unui grad de carismă ridicat, fapt care îi oferă o popularitate crescută la publicul de acasă.

Acest lucru fiind vizibil în raitingul mare pe care emisiunea l-a înregistrat în perioada în care Mirela Boureanu Vaida prezenta emisiunea.

În momentul în care se apropia de momentul naşterii, Mirela Boureanu Vaida a mărturisit că nu va sta foarte mult timp departe de show, însă la vremea respectivă ne dând mai multe detalii. Recent, însă, pe reţelele de socializare circulă zvonul conform căruia Mirela Boureanu Vaida va reveni pe sticlă pe la mijlocul lunii mai, scrie România TV.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu, DECIZIE INCREDIBILĂ după moartea mamei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel