Andreea, mama gemenilor morți în Ploiești, spune că nu e deloc vinovată în tragedia ce s-a abătut în familia ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
mama gemenilor
mama gemenilor
Andreea, mama gemenilor morți în Ploiești, spune că nu e deloc vinovată în tragedia ce s-a abătut în familia ei.

Andreea, mama gemenilor morți în Ploiești, spune că nu e deloc vinovată în tragedia ce s-a abătut în familia ei, ci dă toată vina pe Alina, prietena ei, care ar fi trebuit să stea cu cei mici. Mama copiilor decedați explică cum s-a întâmplat tragedia.

După ce toată lumea s-a arătat extrem de revoltată și cu toții au arătat cu degetul spre ea, acum mama gemenilor vorbește despre tragedia ce s-a abătut asupra familiei sale, asta după ce săptămâna trecută copiii ei au căzut de la balconul etajului 10 al unui bloc din Ploiești, conform Spynews.ro.

Tânăra mamă explică nu a stat lângă copiii ei în acel moment, însă responsabilă de grija lor era prietena sa, Alina, ea fiind preocupată la fel ca și în cazul ei de alte lucruri, nicidecum de cei mici.

În momentul în care poliția a intrat în casă să o anunțe de cei mici, Andreea s-a dus către camera acestora și a văzut că salteaua care era foarte grea nu era deloc la locul ei și consideră că nu aveau cum cei mici să o ia deoarece abia dacă puteau doi bărbați să o ridice.

Aceasta ar fi fost poziționată lângă geam, acolo unde gemenii s-au urcat și de unde au căzut în gol pe asfalt, unde au rămas fără suflare, mai notează sursa citată.

”Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute, măsuța era în colțul de la geam... Copiii erau singuri în cameră, când m-a trimis poliția în cameră am văzut ditamai salteaua aia pe care nu o puteam urca singură, doar doi bărbați puteau, salteaua era dată jos din pat, nu aveau cum să o dea, nu aveau cum”, a spus mama copiilor la Observator.

”Nu sunt vinovată cu nimic. Poliția m-a găsit nevinvoată, mi-au zis să stau liniștită”, a mai spus ea.

VEZI ȘI: Diagnosticul lui Sorin Iașinovschi, procurorul care a vorbit despre fraudele electorale de la Sectorul 1. Prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel