Data actualizării:
Data publicării:

Andreea Esca, secretul siluetei, la 50 de ani: „Cred că așa reușesc”. Fiica sa, Alexia, nu-și dorește să-i calce pe urme / VIDEO

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Andreea Esca, captură video Youtube Spectacola
Andreea Esca, captură video Youtube Spectacola
Andreea Esca a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum reușește să se mențină în formă, dar și despre calitățile pe care trebuie să le aibă persoana care își dorește să-i calce pe urme, din punct de vedere profesional.

Acum câteva zile, jurnaliștii Spectacola au participat la lansarea noii grile de toamnă a Pro TV-ului, acolo unde s-au anunțat noile proiecte pe care publicul o să le poată urmări pe micile ecrane începând cu luna septembrie. Aici au întâlnit-o și pe Andreea Esca, una dintre imaginile emblematice ale trustului, care radia de fericire. După cum și-a obișnuit deja publicul, vedeta era îmbrăcată într-o rochie extrem de veselă, albastră, în ton cu vremea de afară. Au stat de vorbă cu prezentatoarea știrilor Pro TV, care a dezvăluit cum a petrecut vara aceasta, dar și ce planuri mai are pentru viitor.

„E viața destul de complicată, ca să ne îmbrăcăm în culori închise. Vara a fost la fel de veselă, ca și iarna. Încă nu s-a terminat vara, mai am un pic, o bucățică de concediu, și o să profit și de ea. O să plec în Italia și pe urmă plec într-o croazieră pe Mediterană.”, a declarat Andreea Esca, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum se menține Andreea Esca în formă

Încă de când a debutat pe micile ecrane, Andreea Esca pare că are aceeași voce, pe care o poți recunoaște din prima. Chiar dacă nu are anumite „secrete” prin care reușește să-și menține același timbru de ani de zile, vedeta a dezvăluit că există totuși două lucruri de care ține mereu cont. 

„Nu beau rece, mănânc înghețată doar când sunt în concediu, cred că așa reușesc.”, a mai dezvăluit celebra prezentatoare de la pupitrul știrilor Pro TV.

Cât despre siluetă, vedeta arată impecabil, la 50 de ani. Cu toate acestea, Andreea a declarat că nu are o dietă extrem de strictă, însă încearcă să facă cât de mult sport poate. De asemenea, aceasta apelează regulat și la tratamentele cosmetice.

„Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea.”, a continuat Andreea Esca.

Citește continuarea pe: https://www.spectacola.ro/andreea-esca-secretul-siluetei-la-50-de-ani-cred-ca-asa-reusesc-fiica-sa-alexia-nu-si-doreste-sa-i-calce-pe-urme-video_32023.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel