Andreea Esca: Mie îmi place Andi Moisescu, probabil pentru că are aceleași glume din ‘72, ca mine
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Instagram Andreea Esca
Foto: Instagram Andreea Esca
Andreea Esca a mărturisit că s-a uitat până acum „la Românii au talent” și obișnuiește să schimbe impresii cu fiica ei, Alexia. 

„Ce crezi că a adus nou Bobonete în emisiunea asta?”, a întrebat-o Pavel Bartoș la „Backstage Show”.

„Cred că a adus haz! Alexia mi-a zis, de exemplu, că se distrează foarte tare de când a venit Bobonete. Mi-a spus că i se pare interesant și Dragoș Bucur. Îi place și de Moisescu, dar a zis că are glume mai de astea de bătrâni. (…) La o zi după, pleacă Alexia undeva și îmi scrie un mesaj: Hai, te pup, ne auzim la Doha. Că schimba acolo avionul. Și eu trimit: Ne auzim la Oha. Ea îmi scrie înapoi: Andi, tu ești?”, a spus, amuzată, Andreea Esca.

„Dar pe această cale vreau să spun că mie îmi place Andi Moisescu, probabil pentru că are aceleași glume din ‘72, ca mine”, a mai zis Andreea Esca.

Cine e Aurel Niamțu, concurentul care a primit GOLDEN BUZZ de la Andra

Aurel Niamțu a primit Golden Buzz de la Andra în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Aurel Niamțu cântă de 52 de ani și moștenește talentul de la mama sa. În 1973, a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Când s-a căsătorit și când s-au născut cei doi băieți, a fost cel mai fericit. 

„Este un moment unic în istoria emisiunii! Este un moment de-a dreptul magic”, a spus Andi Moisescu.

Andra a apăsat Golden Buzz-ul și l-a trimis direct în semifinale. „Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci... Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”, a spus Andra.

La 72 de ani, Aurel Niamțu a izbucnit în lacrimi după ce Andra a apăsat Golden Buzz-ul.

Andi Moisescu a ținut să îi transmită concurentului câteva cuvinte: „Am asistat la o lecție de interpretare și prezență scenică în același timp. De la felul în care ați venit pregătit pe scenă, cum sunteți îmbrăcat, impecabil, îngrijit, nu este niciun detaliu lăsat la voia întâmplării, până la felul în care ați interpretat melodia. Ca să nu mai vorbesc de timbrul excepțional pe care-l aveți și de anumite pasaje care m-au făcut să-mi aduc aminte de vocea bunului dumneavoastră prieten Aurelian Andreescu. Trebuie să vă spun că toate acestea au făcut din momentul unul absolut unic în istoria emisiunii!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel