Urmărește emisiunea live
Andreea Esca, detalii PICANTE. Cine este artistul îndrăgostit nebunește de ea. A recunoscut! "M-a MARCAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un artist celebru a recunoscut public că a fost îndrăgostit de Andreea Esca, încă din copilărie. Iată cu cine s-a mai iubit prezentatoarea în tinerețe. 

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, iar viața ei privată a stat departe de ochii curioșilor multă vreme. Ei bine, din acest motiv, puțină lume știe că în trecut, Andreea Esca s-a iubit cu fiul unuia dintre cei mai mari actori ai țării. 

„Primul iubit nu se uită niciodată"

Este vorba despre fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan Arșinel. Cei doi s-au cunoscut la Liceul Gherghe Lazăr din București, iar relația lor a durat trei ani. Pentru că lucrurile nu au mers bine între ei, cei doi și-au spus adio și și-au refăcut viața, în prezent având familii frumoase. Atât Andreea Esca, cât și Bogdan Arșinel și-au văzut de carieră și au câte doi copii. 

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia”, spunea Andreea Esca, citează playtech.ro.

Tudor Chirilă, îndrăgostit în secret de Andreea Esca

Tudor Chirilă a dezvăluit într-o emisiune a Andreei Esca că a fost îndrăgostit de aceasta și, chiar dacă era cu doi ani mai mic, suspina de fiecare dată când o vedea pe holurile Liceului.

“Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi... Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să va dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...”, a povestit Tudor Chirilă, într-un interviu al Andreei Esca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel