Andreea Cosma, plângere penală pe numele lui Mircea Negulescu. Mi-a confiscat arhiva notarială, m-a ruinat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Andreea Cosma
Andreea Cosma
Deputatul Andreea Cosma a făcut plângere penală pe numele procurorului Mircea Negulescu. Ea spune că a fost pur și simplu ruinată după ce i-a fost confiscată toată arhiva notarială, în timpul perchezițiilor. Ulterior, timp de peste doi ani nu a mai avut nici un fel de client la biroul notarial, activitatea ei de notar public fiind astfel blocată. 

"Am formulat o plângere penală împotriva procurorului Negulescu și a ofițerilor judiciari cu care a desfășurat ancheta împotriva mea. Am depus plângerea penală în această dimineață la Parchetul General și am cerut și daune morale și materiale. Mi-a fost confiscată toată arhiva notarială. Sunt peste un milion de documente ridicate. Arhiva aparține statului, nu notarului, iar notarul este obligat să o păstreze în anumite condiții. Le-a încărcat în sac, le-a pus în dubă și a plecat cu ele. Arhivele au fost duse la Parchetul Curții de Apel, la etajul doi, într-o cameră. Mi-a dedicat o cameră. Acolo a aruncat toată arhiva și țin minte cu mare regret cum polițiștii care se plimbau pe acolo călcau în picioare toată arhiva notarială," a spus Andreea Cosma la România TV. 

Daune de jumătate de milion de euro 

Deputatul cere acum daune de 500 000 de euro. Ea spune că reputația i-a fost distrusă. 

"Timp de doi an și jumătate nu a mai intrat nici un client în biroul meu notarial. Mi-a întrerupt activitatea, mi-a distrus prestigiul și reputația. M-a lăsat practic fără nimic. Cer daune de jumătate de milion de euro. Am calculat daunele din ultimii patru ani," a mai spus Andreea Cosma. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel