Data publicării:

Andreea Bănică la Kiss FM despre cum și-a petrecut vara: Am mâncat gogoși, pizza, de toate

Autor: DCNews Team, michirita | Categorie: Stiri
WhatsApp

Andreea Bănică a fost marți dimineața invitata Cârcotașilor în studioul Kiss FM, unde a cântat live și le-a declarat fanilor că va lansa o nouă piesă, compusă de Laurențiu Duță, la Media Music Awards (MMA), eveniment care se desfășoară joi seara la Sibiu. Cântăreața a dezvăluit și cine îi va creea ținuta în care își va face apariția pe covorul roșu.

„Noua piesă se numește Bumerang. Este foarte frumoasă piesa. Eu abia aștept să o cânt. Nu mai am răbdare”, a mărturisit artista.

„Eu cu Laurențiu Duță am o relație foarte specială, de foarte mulți ani. Suntem foarte buni prieteni. Laurențiu întotdeauna a simțit ce vreau eu. El la Năvodari stă și creează. I-am spus mereu: 'Te rog, mută-te și tu în București, să nu mai fac eu atât naveta'”, a spus ea.

„Ce-ai făcut în vara asta, Andreea?”, a fost prima întrebare a lui Mihai Găinușă.

„Am cântat mult Am stat și puțin pe la mare, având-o pe Sofia acolo. Am tot fost pe la plajă. Am o căsuță la Eforie Nord. E prima mea casă, pe care mi-am dorit-o să fie acolo. Nu știam că ulterior mă voi muta în București. O trimit pe Sofia la bunici, iar eu fac naveta între concerte și Sofia. Și apoi urmează distracția: am mâncat gogoși, am mâncat pizza, am mâncat de toate”, a povestit cântăreața.

„Ai abordat un nou look? Mi se pare că ești mai rockeriță”, a continuat Cârcotașul.

„Puțin așa... punkistă, rockeriță...”, a recunoscut cântăreața.

„Păi, de când îți compune Duță, care știm că e un mare rocker...”, a sărit Găinușă cu o remarcă ironică.

„Cu cine colaborezi din punct de vedere vestimentar?”, s-a interesat și Oana Paraschiv.

„M-am consultat cu Stephan Pelger. El îmi va creea ținuta pentru covorul roșu”, a declarat Andreea Bănică.

„Pe când un nou album?”, a întrebat Găinușă.

„Lucrez la asta. Am spus să adun cele mai frumoase melodii ale mele”, a spus artista.

„Îmi voi lua o vacanță după premiile MMA, care vor fi joi. Abia aștept să-mi iau o vacanță, pentru că îmi doresc să mă recreez puțin și să-mi încarc bateriile, tot pentru publicul meu și pentru prietenii mei”, a declarat artista.

Andreea Bănică le-a mărturisit Kissomanilor și că este interesată de o colaborare cu o cântăreață din România: „Eu mi-aș dori. Tot tim;pul m-am gândit la lucrul acesta. Mi-ar plăcea să fac un featuring cu o colegă de-a mea, cu o solistă. Eu aștept oferte, sunt deschisă. Mi-aș dori asta. La noi în țară încă nu s-a făcut așa ceva”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel