Andreea Bălan va rămâne MASCĂ. Ce a putut spune Viviana Sposub despre fiicele ei, în fața tuturor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Viviana Sposub a vorbit despre fiicele Andreei Bălan și a lui George Burcea, la Ferma. Ce a putut spune despre ele. 

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc, iar declarația pe care a făcut-o într-una dintre edițiile emisiunii Ferma i-a lăsat mască pe mulți.

Astfel, vedeta a lăsat de înțeles că între ea și George Burcea este o relație serioasă și a pomenit de cele două fetițe pe care el le are cu Andreea Bălan, atunci când a primit o pedeapsă pentru că nu a respectat regulile și a fost nevoită să vorbească 10 minute cu mutulică, un buștan pe care l-au cărat rând pe rând concurenții prin toată locuința, dar și în afara ei. Ei bine, Viviana a trebuit să se prefacă minute în șir că bușteanul este chiar George Burcea.

Ce a spus Viviana Sposub. Andreea Bălan, regulă strictă pentru George Burcea

"George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…", a spus Andrei Stoica.

"Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!", a continuat Viviana Sposub.

Andreea Bălan este o mamă cu normă întreagă și a pus piciorul în prag. Artista a impus o regulă strictă și anume că George Burcea nu o poate prezenta fetelor pe Viviana Sposub, decât în momentul în care e vorba de o relație serioasă și de lungă durată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel