Andreea Bălan, UMILINȚĂ maximă. BOMBĂ: NU se mai ASCUNDE. George Burcea, o nouă ȘANSĂ: "Tămbălău"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Este veste momentului în showbiz-ul românesc. 

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a surprins pe toată lumea. După ce s-au sărutat în direct la emisiunea Ferma, difuzată pe Pro TV, odată cu eliminarea Vivianei, cei doi au fost surprinți în gara din Constanța, însoțiți de câteva bagaje, iar George Burcea a făcut un gest care nu mai lasă loc de dubii în privința relației cu Viviana.

La scurt timp după ce au fost surprinși în gară, fostul soț al Andreei Bălan a publicat pe pagina de Instagram o fotografie, prin care a confirmat vacanța de pe litoral. 

Interzis să se afișeze împreună

Potrivit cancan.ro cei doi ar avea interzis să se afișeze împreună până la difuzarea ultimului episod al show-ului TV și se pare că efii de la PRO TV ar intenționa să dea un ”boom de presă” cu povestea lor de dragoste, așa că le-ar fi interzis celor doi îndrăgostiți să apară ca un cuplu în public.

“Nu am vorbit lucrurile astea și asta mi se pare foarte tare! Noi nu am vorbit nimic despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, a spus George Burcea după sărutul neașteptat din emisiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel