Andreea Bălan și George Burcea, LOVITURĂ de teatru. A spus-o în FAȚA camerelor: "Spune că e de c**at TOT. Păi ce faci, mă DISTRUGI?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
George Burcea i-a dezvăluit Vivianei Sposub adevăratul motiv al divorțului de Andreea Bălan. A spus-o în fața camerelor de filmat. 

De când este concurent în emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni” de la Pro TV, George Burcea a dezvăluit multe dintre problemele pe care le-a avut cu Andreea Bălan. Chiar dacă se află în plin divorț, el și-a găsit iubirea chiar în emisiune. E vorba de Viviana Sposub și nu mai este un secret că cei doi formează un cuplu.

George Burcea i-a povestit Vivianei care a fost adevăratul motiv al divorțului și a menționat că niciunul dintre ei nu era fericit, amândoi având motive de nemulțumire.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: Bravo! Păi ce faci, mă distrugi?”, i-a explicat George Burcea Vivianei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel