Andreea Bălan, primele imagini cu fetiţa ei: " Uitaţi-vă la ea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Bălan a postat pe contul său de youtube primul filmuleţ cu fetiţa ei, Clara Maria. Cântăreaţa a suferit un stop-cardiac în timpul operaţiei de cezariană, însă se pare că acum se simte bine. 

Andreea Bălan a postat pe contul său de youtube un filmuleţ în care o prezintă fanilor pe micuţa Clara Maria.

"Uitaţi ce păr are. E brunetă ca taică-su.Uitaţi-vă la ea, e mititică, e cât o palmă, drăguţa de ea. Abia a mâncat şi acum o sa doarmă 3-4 ore. Mă bucură că mănâncă la un interval destul de mare. Mi-a venit şi mie laptele, deci o să fie hrănită şi cu laptele meu şi cu lapte praf.  Mă bucur că sunt sănătosă, că am trecut cu bine prin această experienţă.  O astfel de experienţă te schimbă inevitabil pentru toată viaţa şi te face să apreciezi mai mult ceea ce ai", a spus Andreea Bălan în filmuleţul postat pe youtube. 

Luni, 4 martie, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. O fetiță sănătoasă, care a cântărit la naștere 3,2 kg. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator. Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.

Andreea Bălan și George Burcea mai au o fetiță, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel