Andreea Bălan nu mai poate avea copii. Cum a reacționat iubitul ei: Sub NICIO formă. Trebuia să știe ASTA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cum a reacționat iubitul Andreei Bălan când a aflat că vedeta nu mai poate avea copii. 

Andreea Bălan a trecut prin clipe de groază după a doua naștere, atunci când a aflat că nu va mai putea avea copii. După divorțul de George Burcea, vedeta și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, Tiberiu Argint, căruia i-a spus despre acest aspect delicat. 

Tiberiu Argint nu a condamnat-o pe vedetă că nu poate să-i ofere un copil și ar fi înțeles situația Andreei și chiar o susține în tot ce face.

”Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, au declarat surse apropiate cântăreței, potrivit wowbiz.ro

"Adopt sau să apelez la o mamă surogat"

"Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat", a declarat, în urmă cu ceva timp, Andreea Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel