Andreea Bălan, moment de sinceritate: Cu cât ești mai sus, cu atât căderea e mai abruptă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Andreea Bălan a vorbit, din nou, despre perioada nu tocmai fericită din viața ei, care s-a răsfrânt asupra vieții sale de adult, dar și despre eforturile constante pe care le-a făcut pentru carieră.

"Au trecut 20 de ani de când m-am lansat, aveam o vârstă fragedă, și peste noapte am devenit celebră, umpleam stadioane în formula Andre. A trebuit să mă maturizez brusc și să mă confrunt cu niște probleme de adult, mai târziu am avut nevoie de foarte multă consiliere ca să pot să mă formez ca om. A fost greu, foarte greu să mă mențin de-a lungul anilor. Și este greu să te lansezi, dar cel mai greu este să te menții. Mai ales două decenii.

"Dacă ești rigid, nu vei evolua"

Trebuie tot timpul să te adaptezi, să simți și să accepți schimbarea. Pentru că, dacă ești rigid, nu vei evolua. Și cred că asta am învățat de-a lungul anilor, pe lângă multe alte lecții de viață. Cu cât ești mai sus, cu atât căderea e mai abruptă. Am învățat să mă adaptez. Să fiu atentă la schimbările lucrurilor și ale pieței, să fiu atentă la schimbările din jurul meu", a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel