Urmărește emisiunea live
Andreea Bălan, divorț. Vedeta a spus tot: Acum pot să vorbesc. Încă sunt șocată - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Andreea Bălan a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat între ea și George Burcea.

"Dacă eu muream el putea să vândă o anumită proprietate pentru a întreține fetele. Pentru mine a fost foarte important să facem acest lucru. Da a existat un contract prenupțial și acesta stipulează ca dacă eu muream el putea beneficia de finațele mele, iar dacă divorțam fiecare pleca cu ce a venit. 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, acum pot să vorbesc", a spus Andreea Bălan, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

"Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine"

"A trecut o lună și acum lucrurile s-au clarificat, deși este tristă povestea. Ne-am cunoscut la filmări și știam din prima zi ca el va fi tatăl copiilor mei. După stopul cardiac am decis că vreau să ne căsătorim pentru că mi-am dat seama că dacă nu o făceam și ceva se întâmpla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grijă de fetiță. A fost o nuntă pe care mi-am dorit-o, eu m-am ocupat de organizare. Nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie. De o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară.

Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac (...). Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am pus la suflet" a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel