Andreea Bălan, dezvăluiri despre alimentație. ”Așa îmi mențin silueta, cu prajituri, ciocolată si..."and
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto Instagram / Andreea Bălan
Foto Instagram / Andreea Bălan
Andreea Bălan a dezvăluit cum slăbește mâncând prăjituri. Iată care sunt secretele acesteia atunci când vine vorba despre aspectul fizic!

Andreea Bălan slăbește mâncând prăjituri! Chiar ea a fost cea care a făcut aceste dezvăluiri, pe contul său personal de Instagram. Într-adevăr, cântăreața arată extrem de bine, deși este mămica a două fetițe care îi seamănă uimitor. Iată care sunt secretele Andreei Bălan atunci când vine vorba despre aspectul fizic, conform Spynews.

Andreea Bălan are în continuare un trup de invidiat. Cu toate acestea, să nu credeți că nu depune efort pentru a arăta exact așa cum își dorește. Cântăreața a dat cărțile pe față, în ultima ei postare de pe Instagram.

Cum slăbește Andreea Bălan mâncând prăjituri

Andreea Bălan primește o mulțime de aprecieri și de laude de fiecare dată când se afișează pe rețelele de socializare. Vedeta strânge peste 10 mii de reacții, mai ales atunci când postează fotografii în costum de baie.

Bineînțeles, fanii iau cu asalt de fiecare dată secțiunea de comentarii. Cel mai mult, doamnele și domnișoarele sunt curioase să afle cum reușește cântăreața să se mențină în formă și să arate atât de bine.

Iată că a venit și momentul în care Andreea Bălan a dat cărțile pe față, chiar pe Instagram. Vedeta a mărturisit că niciodată nu poate să refuze atunci când vine vorba despre ceva dulce, cum ar fi prăjiturile sau ciocolata.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre alimentație

Cu toate acestea, Andreea Bălan a dezvăluit că face și mult sport. Face mișcare cel puțin o oră în fiecare zi, dansează de trei ori pe săptămână, dar are și grijă de ea mergând la ședințe de masaj.

”Niciodată nu refuz o prajitura bună și așa îmi mențin silueta, cu prajituri, ciocolată si... cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămană), masaj (de 3 ori pe saptamană) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan a subliniat faptul că disciplina este cel mai mare secret. Mănâncă oricât și orice, dar are grijă să compenseze micile plăceri culinare cu mișcare, sport, masaj și, bineînțeles, dans, de câte ori are ocazia.

Chiar și după ce a născut pentru a doua oară, Andreea Bălan a slăbit într-un timp record. Pe atunci, a povestit că a încercat să nu găsească în sarcină o scuză pentru a mânca orice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel