Andreea Antonescu, prima declarație după apelul fals la 112: N-am fost sechestrată, e Mercur în retrograd
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Andreea Antonescu dă explicații halucinante după apelul fals la 112, în story pe Instagram. 

”N-am fost deloc sechestrată. În momentul de față, povestea asta aș numi-o: Un ochi râde, altul plânge. Aseară am trecut printr-o experiență destul de stranie și o să bazez din nou pe faptul că am aflat că e Mercur în retrograd și toate lucrurile astea se întâmplă. N-am fost sechestrată, dar o să vă relatez în două-trei cuvinte ce s-a întâmplat. Aseară, eram cu domnul acasă, din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri și de a nu ne mai pune atât de mult viața pe tavă, ne-am dorit o perioadă de discreție.” a spus Andreea Antonescu, în story, pe Instagram. 

Vezi ce spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu: EXCLUSIV Mercur retrograd - Urmează DEZASTRU, efecte pe termen lung. La ce să ai grijă

Un copil a sunat la 112, iar Antonescu se ruga, pe fundal, să primească cheile de la mașină...

Ulterior a afirmat că niște persoane au venit cu copiii în vizită la ei acasă și ”fiecare copil, la un moment dat cere telefonul, când consideră că cei mari sunt plictisitori, moment în care Ștefan a scos telefonul de firmă, care nu avea nici măcar credit. Copilul a început să butoneze și a butonat, probabil, nu probabil, sigur, la 112. Pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină pentru că nu mai avea țigări, moment în care domnul a considerat că am fumat cam mult. Pe fundal, eu mă rugam să-mi dea cheile de la mașină să-mi iau acele țigări. Nu găseam nici cheile de la casă, nu-mi găseam nici telefonul. La 112 s-a înregistrat ce ați văzut, ca și mine, pe prima pagină astăzi. Autoritățile și-au făcut datoria, au venit imediat. Partea bună este că nu a fost vorba de un sechestru, partea proastă e că inculpata trebuie să plătească o amendă”. 

Fix în momentul story-ului, a intrat o persoană care, de asemenea, se ”amuza” de situație. ”Culmea e că astăzi trebuia să vă anunțăm de lansarea noului meu blog, dar o să vă anunț mai târziu, e deja făcut” a mai spus Andreea Antonescu, după ce anterior afirma că voiau o perioadă de discreție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel