Andreea Antonescu, LOVITURĂ pentru George Burcea: "Andra, Delia, iertaţi-mă! / Să vedem cine va fi când IESE de aici"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Antonescu a avut o replică fulminantă pentru George Burcea. 

Andreea Antonescu și George Burcea duc un întreg război la Ferma, difuzată pe PRO TV. Vedeta a povestit despre rivalul ei din competiţie, George Burcea, cu care prietena ei de suflet, Andreea Bălan, se află în divorţ:

”Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a spus Andreea Antonescu, pentru click.ro

Totul a pornit după ce George a jignit-o chiar la sosirea în competiție: ”Ferma mi-a făcut o mare surpriză: aseară mi-a adus cea mai bună voce feminină din România, femeia sfântă şi exemplul perfect de "om cinstit". Andra, Delia, iertaţi-mă!”, a scris George Burcea pe conturile sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel