Andra Măruță i-ar ierta orice soțului ei: Ce ar putea să facă? Să mă înșele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andra
Sursa foto: Facebook Andra
Andra a vorbit despre sacrificiile pe care ar fi dispusă să le facă din iubire pentru soțul ei.  

Andra și Cătălin Măruță au aniversat recent 14 ani de căsnicie. Cei doi sunt priviți de toată lumea din showbiz-ul românesc, dar și de fani, ca fiind familia perfectă, având împreună și doi copii minunați. Mai mult, în numele poveștii lor speciale de iubire, celebra artistă recunoștea recent, în cadrul unei emisiuni de radio, faptul că i-ar putea ierta orice soțului ei. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, treci peste micile greșeli pe care le-ar putea face, la un moment dat, mărturisește Andra.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul.”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni.

Andra Măruță i-ar ierta orice soțului ei: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu. Vezi aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel