Andra, DIETĂ spectaculoasă. A slăbit 15 kilograme
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andra
Andra
Andra a dezvăluit care sunt secretele care au ajutat-o să slăbească în ultimele luni, nu mai puțin de 15 kilograme. 

Andra arată spectaculos, după ce a reușit să slăbească 15 kilograme în ultimele luni. Artista și-a dorit să renunțe la kilogramele în plus și a ținut o dietă deloc drastică, în urmă căreia și-a schimbat total apariție. 

Ce spune Andra despre dietă

"Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de ele, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc", a declarat Andra, potrivit cancan.ro.

Ce mănâncă artista pentru a se menține

Printre secretele Andrei se numără un mic dejun bazat pe cereale sau legume și un prânz bazat pe carne slabă și supe. Pentru vedetă, cel mai important a fost să nu ia cina mai târziu de ora 18:00, dar și să facă antrenamente ușoare la sala de sport.

Andra aplică și pentru familia ei același regim alimentar, iar atunci când pleacă în excursii le oferă copiilor și soțului, gustări pe bază de fructe și legume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel