Andra, anunț după zvonurile că e însărcinată: Eu dau tot din casă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Andra
Foto: Instagram Andra
Andra a rupt tăcerea despre cea de-a treia sarcină. 

În ultimul an, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Andra și Cătălin Măruță ar aștepta al treilea copil, dar cu toate acestea, artista a negat de fiecare dată această ipoteză.

În ciuda comentariilor și întrebărilor care curg în continuare pe rețelele de socializare a vedetei, Andra a decis să ofere mai multe explicații.

Astfel, Andra a vorbit deschis despre sarcină și despre toate zvonurile apărute și le-a spus tuturor că familia ei nu se mărește, iar problema ar fi kilogramele acumulate în plus din cauza pandemiei.

Nu e gravidă, doar s-a îngrășat

Andra a mărturisit că în pandemie a stat foarte mult acasă, cu cei mici și le-a gătit, dar a și mâncat. Așa că toate preparatele delicioase s-au depus direct pe burtică. Mai mult, vedeta a asigurat pe toată lumea că dacă va rămâne, din nou, însărcinată nu va păstra secretul și va da marea veste imediat.

"Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă", a declarat Andra într-o emisiune TV, potrivit cancan.ro

Cătălin Măruță, mesaj subtil pentru Andra. Care e cel mai mare regret al său

Prezentatorul de la PRO TV a făcut dezvăluiri despre cele mai mari temeri ale sale, ce îl face fericit, dar și care este calitatea fizică după care tânjește.

Astfel, întrebat care e cea mai mare teamă a sa, Cătălin Măruță a răspuns că îi e frică "să nu aibă pentru oamenii pe care îi iubesc".

Întrebat care este cel mai mare regret al său, prezentatorul a dat un răspuns neașteptat. 

"Că nu am făcut copiii mai repede", a dezvăluit Cătălin Măruță.

Mai mult, vedeta a mărturisit că dacă ar putea să-și schimbe un atribut fizic, și-ar dori să aibă pătrățele pe abdomen.

Când s-a simțit cel mai fericit. Mesaj pentru Andra

"În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef", a spus Măruță, referitor la întrebarea despre momentul în care s-a simțit cel lmai fericit.

Întrebat cu ce talent natural ar vrea să fie înzestrat și pe cine admiră în viața reală, Cătălin Măruță a dat un răspuns cu referire la soția lui, Andra. 

"Aș vrea să pot cânta, desigur, să fac un duet cu Andra! (...) O admir pe soția mea!", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel