Andra, afectată de războiul din Ucraina. "Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Instagram Andra
Foto: Instagram Andra
Andra este printre vedetele care nu au rămas indiferentă la problema războiului din Ucraina și a mărturisit că ar prefera încă doi ani de pandemie.

De 13 zile, Ucraina este atacată de trupe ruseşti. Peste două milioane de oameni au fugit deja din ţara vecină, iar un număr mare de refugiaţi a venit şi în ţara noastră. Andra este printre vedetele care nu au rămas indiferentă la problema războiului de la nord de România. Cântăreaţa s-a destăinuit, după ce a fost îndurerată de scenele din Ucraina, relatează Click!.

Andra a povestit că îi este extrem de greu să vadă ceea ce se petrece în Ucraina, fiind una dintre cele mai mari frici ale ei. Solista, care are doi copii, pe David şi pe Eva, a mărturisit că îi este şi mai greu să urmărească întreaga situaţie din postura de părinte. Asta în condiţiile în care cel puţin 27 de copii au murit în conflictul armat, iar sute sunt în pericol de a muri de de foame şi de sete.

Mai mult, Andra a mărturisit că ar prefera încă doi ani de pandemie, decât un război cum e cel din Ucraina. Totuşi, soţia lui Cătălin Măruţă a declarat că se bucură când vede că multă lume vine în ajutorul refugiaţilor.

“Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a declarat Andra, pentru Click!.

Cum se simte Andra, la masa juraţilor, în al 12-lea sezon "Românii au talent"

De câteva săptămâni, la Pro TV, a început sezonul 12 din “Românii au talent”, emisiune din juriul căruia face parte şi Andra. În acest sezon, alături de solistă şi Andi Moisescu, nume vechi, au venit la masa juriului şi Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete. Schimbările au fost binevenite, a spus Andra, pentru că noii colegi au venit cu o energie diferită.

“La “Românii au talent” este altceva. Avem colegi noi care au venit cu o altfel de energie si un vibe nou, concurenții foarte dornici să urce pe scenă. Unii chiar s-au pregătit ani de zile pentru momentele prezentate pe scenă. Mi s-a părut extraordinar să fiu prezentă la această emoție și să văd concurenții alături de care trăiești toate stările, fiind acolo, în primul rând”, a povestit Andra.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel