Andi Vasluianu, analiză asupra mediului politic: E ridicol. Nu dau doi bani pe ce gândesc ei acum
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Andi Vasluianu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din România, a făcut o analiză a lumii politice în cadrul unui interviu şi a menţionat că, din cauza jocului politic, aleşii au uitat să se mai gândească şi la cei care i-au trimis în funcţiile pe care le ocupă. 

"Situaţia din politică e ridicolă. În loc să se strângă şi să discute despre instalarea unui guvern şi scoaterea ţării din criză, ei încă discută despre ce e bine pentru un partid şi pentru altul. Asta mi se pare ridicol. Dar la noi vă gândiţi, băi nene? Pe bune, ce mă interesează pe mine partidul vostru? Nu dau doi bani pe asta, dacă nu faceţi nimic pentru noi. Voi în loc să vă gândiţi să faceţi un Guvern pentru a face bugetul şi aşa mai departe, voi vă gândiţi la toate stupizeniile astea. Deja, din srart, orice partid a pierdut cursa. Când încep să prioritizeze şi pun în capul listei ce se întâmplă cu partidul, deja eu mă gândesc, băi nene, care e utilitatea lor? De ce sunt ei acolo? Ca să aibă grijă de ce? Şi aşa se întâmplă cu orice pe lume. Dacă ai un lucru de făcut, fă-l pe ăla, nu te mai ocupa de altceva", a spus Andi Vasluianu într-un interviu pentru Realitatea. 

"Toţi au avut un scop, dar l-au uitat"

"Mi-e greu să intru în mintea lor. Sunt atât de preocupaţi de jocul ăsta politic, cu nişte reguli mai puţin clare. Nu e ca la fotbal, unde ştii regulamentul. Aici regulile nu sunt scrise, asta mi se pare fascinant. Şi neavând reguli scrise, joci şi pe ascuns. Faultezi şi fugi! Statutul politicienilor e ca şi cum aş spune eu CNP-ul meu. În rest, jocul nu are reguli, şi de asta oamenii sunt interesaţi. Sunt atât de prinşi în jocul ăsta că îşi uită scopul. Eu sunt convins că toţi au avut un scop când au intrat în politică, dar din cauza jocului l-au uitat,  nu mai sunt atenţi la noi", a mai declarat actorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel