Anderlecht - FCSB. Becali a desființat doi jucători: Nu e mai e fotbalist! Cu jocul ăsta nu există viitor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Anderlecht - FCSB. Becali a desființat doi jucători: Ăsta nu e mai e fotbalist! Cu jocul ăsta nu există viitor!
Anderlecht - FCSB. Becali a desființat doi jucători: Ăsta nu e mai e fotbalist! Cu jocul ăsta nu există viitor!
FCSB a reuşit un rezultat pozitiv în Europa Conference League, scor final 2-2, cu echipa belgiană Anderlecht, joi seara, pe Anderlecht Stadium din Bruxelles, în penultimul său meci din Grupa B.  

Însă, FCSB a rămas fără șanse matematice de calificare în primăvara europeană. Gigi Becali a izbucnit după finalul partidei, fiind extrem de nemulțumit de prestația unor fotbaliști de la FCSB.

”Pe mine nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu egalul. Cu jocul ăsta nu există viitor. Dacă nu o bați pe Anderlecht, care e echipă slabă rău... Ce, că are nume? Ce dacă are nume? Noi nu jucăm nimic, nu pasăm nimic, nu avem viitor, asta e treabă. Ce se întâmplă, ce nu se întâmplă, o să vedem.”, a spus Becali.

”Pe Compagno trebuia să-l ținem pentru campionat. E vorba că nu jucăm noi, nu știu ce se întâmplă cu jucătorii. Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Vorbeam și cu Meme acum, 'Bă, Mihai, se întâmplă ceva'. Coman nu mai e fotbalist, nu mai e deloc!”, a declarat Gigi Becali.

”Dacă îți dă mingea Radaslavescu acum, la ultima fază, intră, mă, și tu în careu, dă pasă, centrează, dacă n-ai curaj să intri. Tu o dai în adversar când știi că e finalul meciului? Nu se face așa ceva. La niciun duel nu rămâne mingea la el, le pierde pe toate. Ăsta nu e mai e fotbalist”, a spus Gigi Becali.

Citește și - Primii doi fotbaliști dați afară de Becali, după dezastrul cu Silkeborg: Facem o curăţenie generală! Nu mai au ce căuta la noi!

Nici Joyskim Dawa și Malcom Edjouma nu au scăpat de critici

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit și de evoluțiile lui Joyskim Dawa și Malcom Edjouma.

”M-am convins și eu de Dawa, căruia i-am luat tot timpul apărarea. Acum m-am convins. Mie mi-a plăcut de Dawa în primele meciuri, cum mi-a plăcut și de Edjouma în primele meciuri, dar ei, dacă au văzut că-s titulari, nu se mai concentrează.

Așa au făcut și Cristea și Vînă. E chestiune de concentrare, nu se mai concentrează. Nu știu ce să fac, stai să vedem. De unde în stânga aveam soluții, acum nu mai avem. Nu știi, Tavi, hai să zicem, dar Coman... Nu mai știi ce să joci. Închizător a venit Șut, e altceva, ăla se împiedică în minge, Malcom...”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel